La Femme Professionnel

Momenti Beauty heet de exclusieve rechten van La Femme gekregen om het merk te verkopen

Professioneel, voor iedere nagelstylist en uitermate geschikt voor de thuisgebruiker. Dit zijn zaken die La
Femme kenmerken. Met een luxe uitstraling en een zeer hoog kwaliteitsoogmerk is La Femme erin geslaagd een mooi en betaalbaar product op de markt te zetten. La Femme wint terrein in heel Europa en is in vrijwel ieder land verkrijgbaar.

La Femme Professionnel

Europa

Enkele jaren geleden heeft La Femme Professionnel zich ten doel gesteld om in ieder land van Europa verkrijgbaar te zijn. Hierbij is ze al op de goede weg en zijn er bijna geen landen meer waar ze niet aanwezig is. In Italië, het land van de fashion, is ze erg groot vertegenwoordigd. Met diverse distributiecentra, winkels en salons door het hele land is zij één van de grootste merken op het gebied van nagelstyling van dit moment.

In Nederland heeft Momenti Beauty de exclusieve rechten van La Femme gekregen om het merk te verkopen. Kom je het toch tegen in meerdere winkels en webshops? Dat kan! Momenti is altijd actief op zoek naar distributeurs voor La Femme. Heb jij ook interesse of wil je weten hoe dit in zijn werk gaat? Schroom dan niet ons even een berichtje te sturen via de chat of per e-mail via info@momentibeauty.nl.

Diversiteit

La Femme kenmerkt zich door een stukje diversiteit. Welke techniek je ook gebruikt bij het nagels stylen, La Femme heeft het allemaal! Acryl, Gel, Gelpolish in diverse varianten, Fiberglass en easy design. Voor ieder wat wils.

Ook in het kleurenassortiment is La Femme erg onderscheidend. Zo brengt zij regelmatig nieuwe trendkleuren op de markt en luistert enorm goed naar de diverse afzetmarkten. Zo zijn er bijvoorbeeld extra kleuren acryl in Nederland op de markt gebracht, omdat Nederland één van de weinige markten is waar Acryl nog erg veel gebruikt wordt ten opzichte van Gels.


La Femme ProfessionnelAcryl & Gel

De twee meest gebruikte kunstproducten voor het verlengen van de nagels zijn Acryl en Gel. Ze vergen beide een verschillende werkwijze maar hebben een nagenoeg gelijk resultaat. Het verschil tussen beide technieken? Acryl droogt aan de lucht, waardoor er vaak sneller gewerkt kan worden, terwijl Gel eerst in de lamp moet om hard te worden. Voor beide technieken zijn er voor- en nadelen te noemen. Het belangrijkste is: Doe wat bij jou past! La Femme heeft zowel een uitgebreide Acryllijn als een zeer professionele Gellijn. De producten zijn van de hoogste kwaliteit en zeer scherp geprijsd!


Gelpolish

Toch wel het meest populaire product op dit moment is Gelpolish. Een nagellak gebaseerd op Gel, waardoor het lang houdbaar is. Welke vrouw vind het niet vervelend om in de ochtend haar nagels te lakken en er in de avond alweer achter te komen dat er diverse beschadigingen op zitten. Gelpolish (ook wel Gellak of Shellac genoemd) van La Femme blijft gegarandeerd voor ten minste drie weken goed. Weet je niet precies hoe je de gelpolish aan moet brengen? Wij hebben speciaal voor jou een heel handig stappenplan online gezet. (link: http://www.momentibeauty.nl/blogs/nieuwtjes/stappenplan-gelpolish/).


Veiligheid

Helaas zijn er veel kunstproducten in de markt die niet helemaal goed zijn voor de nagels en/of vingers. Dit heeft vaak te maken met de diverse hulpstoffen die in het product zitten en de zuurtegraad van het product. De producten van La Femme professioneel zijn uitvoerig getest en behoren tot de top wanneer het gaat om kwaliteit en veiligheid. Bij juist aanbrengen van de producten zijn deze 100% veilig en brengen ze geen schade toe aan vingers en nagels. Hulp of advies nodig over jouw perfecte nagels? Neem contact met ons op en wij staan je graag te woord!


Scherpe prijzen bij Momenti Beauty

Omdat Momenti Beauty de exclusieve rechten heeft op La Femme professionnel en de producten rechtstreeks importeert van de fabrikant, kunnen wij altijd een scherpe prijs bieden. Als aangesteld importeur zorgen wij ervoor dat we altijd de mooiste kleuren in het assortiment hebben en dat jij daar maximaal van profiteert. Profiteren van leuke aanbiedingen en nog hogere kortingen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief en ontvang alle leuke acties direct in jouw mailbox! Interesse gekregen in de producten van La Femme?

Neem snel een kijkje bij de producten en snuffel rustig rond. Vragen? Wij helpen graag! Al je vragen kun je direct via de chat stellen. Geen operator aanwezig? Laat je bericht achter en we komen hier zo snel mogelijk (doorgaans dezelfde dag) nog bij je op terug.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »